Tricks for The Crew

07-01-2015 19:50
hi vrienden,
om dit een truc met Group races geld te verdienen
gaat naar de factie buttoms (in elk deel van het land, zijn er 4 Buttoms, twee korte races en twee zeer lange race waar er zo meer geld op de lange races) en kiest waar je vrienden te gaan draaien voor u, uw vrienden alleen Vrijwel de race worden gestuurd, ze niets uit de race :) eis opmerken want dit is heb je veel vrienden .....
zoals sommige ras vooronderstellen 2-speler uit het veld gestuurd (100%) moet je minstens 30 vrienden hebben gelopen voor de aandrijving (2 x race voor elk deel van het land Oost, Zuid, Midden-, Berg Staten, West. voor met voorraad van ras (3 uur, dan kan haar het geld te brengen en stuur uw vrienden weer) van je vrienden je krijgt 16.000 Bucks geven van een totaal van 160.000 Bucks resultaten, zoals kan worden herhaald na de drie uur hebben we samen in een dag al 320.000, en u kunt Racecourse, alleen rijden. ...
 
Als een missie is te moeilijk voor u, uw vrienden uitnodigen om een ploeg te vormen en te gaan wanneer missies bemanning, waardoor de mogelijkheid van het verhogen van de overwinningen en alle anderen krijgen tenminste brons en hebben, maakt niet uit hoe je rijdt de missie volbracht. (Later heeft u toegang tot de missie met een hogere gelevelten winkelwagen herhalen om betere resultaten te bereiken).
 
Als je de PVP race om te winnen prospects wilt dat uw auto moet een minimum score van 1200 (het hoogste niveau Mogelijk in 1299) hebben ....... anders kom je niet in staat zijn om bij te blijven.
 
Dit wordt bereikt door herhaaldelijk rijexamen. voor bijna alle auto klassen wedstrijden voor de beste rallywagen Ik adviseer de Berg Een klim omhoog te springen, maar je moet het platina niveau oft repeat liep daarmee verkrijgen van de hoogst scorende (47-50) krijgt de Platinum-niveau (dwz altijd proberen want het is een loterij proces)